Hirdetés

Így született anno az első SimCity

|

Videóban mutatjuk meg nektek, hogy indított el egy új műfajt, majd merült feledésbe a SimCity.

Hirdetés

A veterán nézőknek és olvasóknak biztosan nem kell külön bemutatni a SimCity szériát, melynek legelső része mintegy 35 évvel ezelőtt jelent meg. Az alábbi videóban arról mesélünk nektek részletesen, hogy egészen konkrétan hogyan is született meg anno az első SimCity, Will Wright legendás játéka.

Wright neve nyilván a 2000-ben indult The Sims sorozat miatt is ismerős lehet a számotokra, de most még távolabb fogunk visszautazni az időben, egészen pontosan 1989-be.

Hirdetés

Szerintetek egyébként melyik volt a legjobb rész? Még ma is előveszitek valamelyiket? Írjátok meg kommentben! 

Ha semmiképp sem akartok lecsúszni a csatornára érkező videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel és persze bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is adott a lehetőség, illetve ott van természetesen a szuperköszönet is, mint opció. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)