Hirdetés

Így vernek át téged is a videojátékok

|

Mutatunk pár trükköt, amivel úgy tévesztenek meg a játékok, hogy észre sem veszed.

Hirdetés

Gyorsan tisztázzuk: nem arról van szó, hogy a fejlesztők direkt a bolondját járatják veled, és utána egy sötét sarokban kacarásznak rajtad. Épp a játékélmény csiszolgatása érdekében élnek bizonyos esetekben némi trükkel, "csalással", olyan megoldásokkal, amitől a végén több, jobb lehet az adott cím.

Az alábbi videónk megtekintése után persze lesz majd pár revelációtok.

Hirdetés

Sokan meg fognak lepődni valószínűleg például azon, hogy egyes keményebb összecsapások után nem a vakszerencse miatt maradtok életben a játékokban mindössze csak egy hajszálnyi HP-csíkkal, hanem pontosan így volt minden előre eltervezve. 

Ha elnyerte a tetszéseteket a videó, akkor ezt egy like-kal tudjátok tudomásunkra hozni, illetve természetesen bátran iratkozz fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. Amennyiben esetleg támogatnátok is valamilyen formában a munkánkat, akkor erre a csatornatagság és a szuperköszönet funkciók segítségével van lehetőségetek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)