Hirdetés

Ilyen lesz szerintünk a Marvel's Avengers

|

Csirke összefoglalta gondolatait a béta után, ami persze nem mutatott sokat a játékból, de valamelyest segített véleményt formálni.

Hirdetés

Nagyon sokszor láttunk már példát arra, hogy egy játék bétája és végleges változata teljesen más élményt ad. Sokszor nem hogy fél, még három óra sem elég az átgondolt véleményalkotásra, így még a Marvel's Avengers-ről sem tudjuk egyértelműen megmondani, jó lesz-e vagy sem. Csak arról nyilatkozhatunk, amit a béta során átélhettünk, és amit ezen a hétvégén minden PS4-es játékos és PC-s vagy Xbox One-os előrendelő, jövő hétvégén pedig mindenki más is megtapasztalhat.

Hirdetés

Ha kíváncsiak vagytok rá, mit gondol szerkesztőségünk legnagyobb képregényrajongója, olvassátok el a cikkét, vagy nézzétek meg az alábbi videót, amiben több, általunk rögzített jelenet is látható a játékmenetből. Miután ti is tettetek egy próbát, feltétlenül írjátok meg véleményeteket kommentben akár itt, akár a cikk alatt!

Egyébként pedig iratkozzatok fel, ha még nem tettétek, az mindig segít, hogy megtaláljátok a YouTube legjobb tartalmait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)