Hirdetés

Imádnánk, ha ezek a konzolos játékok is megjelennének PC-re

|

És valószínűleg nem csak mi vagyunk így ezzel.

Hirdetés

Xbox fronton már jó ideje alapvetésnek számít, hogy a Microsoft belsős címei nem csak konzolokra, hanem egyből PC-re is megjelennek. Nem volt ez azonban mindig így, és bőven akadnak még olyan xboxos játékok, amiket szívesen látnánk számítógépeken is.

A Sony viszont még csak mostanában kezdett el kacérkodni ezzel a gondolattal, a Horizon Zero Dawnt és a Days Gone-t, nemrég pedig a God of War is megkapták a PC-s pajtások, de hosszú a lista azon címek esetében, amikről még nem hullott le az exkluzivitás bilincse. Talán sosem fog, de mi most azért eljátszottunk ezzel a gondolattal.

Hirdetés

Az alábbi listában tehát olyan PS-es és xboxos játékokat szedtünk össze, amelyek egyelőre csak konzolon elérhetőek, de nagyon örülnénk neki, ha egyszer PC-re is ellátogatnának. 

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)