Hirdetés

Ízekre pofoztatjuk magunkat a Tekken 8-ban, és ezt nyugodtan vehetik fenyegetésnek!

|

Hunter ma a Tekken 8-at fogja kipróbálni, végtelen bunyóra számíthat az emberiség.

Hirdetés

Ha a cím mosolyt csalt az arcodra, akkor köszöntünk a klubban, te is szereted a Macskafogót, jó ember vagy. De most nem erről van szó, hanem a verekedős játékok egyik legcsodálatosabb szériájáról. Tesztünket a napokban már olvashattad a Tekken 8-ról, ma viszont végre arra is eljött az idő, hogy élő adásban mutathassuk meg a széria legújabb részét.

Természetesen az a Hunter ül majd a monitor, illetve a kamera elé, aki magát a tesztet is írta, és aki szoros kapcsolatot ápol az egész sorozattal, szóval szakavatott kezekbe adunk mindenkit ebben a livestreamben. Az adás egészen pontosan (vagy magunkat ismerve majdnem egészen pontosan) 16 órakor fog elstartolni, a tervek szerint Hunter nagyjából két órán át nyúzza majd a Tekken 8-at, és mivel veterán játékosról van szó ezen a fronton, érdemes tőle kérdezni is majd a stream közben, eléggé benne van a témában.

Hirdetés

Itt lehet bekapcsolódni az élő műsorba:

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Mindenki csodálatos, aki támogat, és persze az is, aki nem. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)