Hirdetés

Játék a Netflixen? Bizony, már nem csak filmeket és sorozatokat nézhetsz

|

Egy ideje már videojátékok is bekerültek a Netflix kínálatába, most ezek közül szedtük össze a legjobbakat.

Hirdetés

Hosszú ideje a világ legnépszerűbb streamingplatformajént tekinthetünk a Netflixre, ami hazánkban is fixen őrizni képes az első helyét, a második Amazon Prime Video azért még mindig bőven le van maradva tőle, a többiek pedig csak a két éllovas után kullognak.

Ha tehet esti filmnézésről, vagy egy sorozat darálásáról van szó, a legtöbbeknek azonnal a Netflix juthat eszébe, ugyanakkor a platformon egy ideje már különféle videojátékok is elérhetők az előfizetők számára. Az alábbi videóban ezek közül szedtük össze a szerintünk legjobban sikerült darabokat.

Hirdetés

Ti egyébként próbáltatok már valamit a felsoroltak közül? Ha igen, akkor mennyire jött be nektek? Lent, a kommentek között várjuk a személyes beszámolókat!

Ha később sem szeretnétek lemaradni új feltöltéseinkről, nyomjátok meg a feliratkozás gombot, és a biztonság kedvéért a csengettyűt is részesítsétek hasonló gondoskodásban. Amennyiben pedig támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet ezt is lehetővé teszi.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)