Hirdetés

Játékok, amiket a sajtó fikázott, de a közönség imádott

|

Ízlésről vitatkozni olyan, mint építészetre táncolni. A szakma és a közönség véleménye néha nagyon eltér, mutatunk pár példát erre.

Hirdetés

"Ha a kritikus azt írja, hogy rossz, akkor biztos tökéletes lesz" - szokott elhangzani az örökzöld komment, amely persze fordított előjelekkel is gyakori vendég a legtöbb hozzászólás-szekcióban, és bár önmagában nézve otromba mondat, jól mutatja, hogy néha a szakma és a játékosok véleménye eltér egy-egy mű megítélésében.

Még ha ez feloldhatatlan feszültségnek is tűnhet, valójában remek dolog, sokkal könnyebben látunk más nézőpontokat, ha elolvasunk, vagy megnézünk egy tesztet, vagy ha felhasználói értékeléseket böngészünk. Hogy mégis mi okozhatja, hogy bizonyos esetekben a szakma és a közönség véleménye jelentősen eltér, arra nehéz választ találni, sokszor még szakmán belül is akadnak erős ellentétek (jó példa erre a Days Gone, amit a mainstream gamer sajtó kutyázott rendesen, szerintünk pedig az egyik legjobb open world játék volt, különösen erős történetvezetéssel). 

Hirdetés

A kritika szubjektív műfaj, ennek kapcsán született meg ez a cikk, és most videós formában is megnézhetitek azokat a játékokat, amelyek jól példázzák, milyen, amikor máshogy látja a dolgokat a nagyközönség, és a szakújságíró. Szerintünk minden vélemény fontos és érdekes, ha megfelelően alátámasztott, lássuk, mik azok a címek, amelyek megosztották a szakmát és a játékosokat.

Ti emlékeztek még olyan játékra, amelyről rosszakat olvastatok, hallottatok, de végül imádtátok? Osszátok meg velünk kommentben! Egyúttal érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig még a munkánkat is támogatni szeretnétek, akkor a csatornatagság mellett a szuperköszönetet ajánljuk figyelmetekbe. Mérhetetlen hála jár érte, no meg persze rengeteg videó!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)