Hirdetés

Aloy csókja miatt áll a bál, a Harry Potter írónője trollkodott egy jót

|

A GameStar Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Hirdetés

Jól tudjátok már mind: ha szombat reggel, akkor GameStar Hype. Most is összeszedtük a számotokra az elmúlt hét nap legfontosabb híreit, például azt, hogy a Harry Potter könyvek írónője, Joanne Kathleen Rowling alaposan megtrollkodta azokat a rajongókat, akik megint megpróbáltak beleállni a szerzőbe, most épp azért, mert a Warner HBO Max-os sorozatot akar készíteni az eredeti Potter regényfolyamból. 

De persze messze nem csak erről esik majd szó a Hype-ban: Kaci mesélni fog nektek többe között a Ryzen 7000-es processzorokkal kapcsolatos, meglehetősen para hírekről, vagy épp arról, hogy blokkolták az Activision-Blizzard felvásárlást.

Hirdetés

Kitérünk majd arra is, hogy a háborgó játékosok éppen review bombolják a Horizon DLC-t, mivel a főhősnő, Aloy opcionálisan megcsókolhat benne egy másik női karaktert - ez egyesek számára egyből egyet jelent a nullás értékeléssel.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GameStar Hype-ot a foodora támogatta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)