Hirdetés

Joker spoilermentes kibeszélő - nem egy átlagos képregényfilm

|

Nem egy kellemes élmény a Jokert végigülni, de aki elmegy rá moziba, nagy tanulságokkal távozhat.

Hirdetés

Kellenek olyan filmek, amik célja nem feltétlenül a szórakoztatás, hanem inkább az elgondolkodtatás, hogy a megfogalmazott gondolatokat megemésztve jobb emberré váljunk, jobb világot formáljunk, odafigyeljünk másokra.

Hirdetés

A Joker nem egy akciófilm, nem arról szól, hogy hogyan harcol Batman a legnagyobb ellenségével. Hogy pontosan miről szól valójában, és miért ajánljuk megtekintését, arról Csirke és HP beszélnek az alábbi videóban.

Spoileres kibeszélővel a hétvégén fogunk jelentkezni, ha megnézitek a filmet a napokban, azt is csekkoljátok! Iratkozzatok fel csatornánkra, hogy tutira ne maradjatok le róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)