Hirdetés

5 anime/manga, amit feltétlenül ismerj meg, mielőtt belevágsz a Jump Force-ba!

|

A Shonen Jump magazin ötvenedik évfordulójának alkalmából megjelenő Jump Force-ban számos anime és manga szereplői összecsapnak. Kigyűjtöttük az öt legfontosabbat.

Hirdetés

Nem véletlenül írtuk nemrég YouTube-on, hogy az utóbbi időben Kaci minden szabad percét a japán nevek helyes kiejtésének gyakorlásával tölti. Hunter közben bőszen körmölte a szkriptet, végül pedig Paca az utóbbi két napot a vágásra fordította, egyesített erejükből pedig megszületett a Bolygó Kapitánya, illetve az alábbi videó. 

Hirdetés

Legújabb magyarázó videónkban ugyanis a holnap megjelenő Jump Force alapjául szolgáló manga/anime sorozatok közül az öt legfontosabb kapcsán mesélünk el minden fontos tudnivalót, különös tekintettel azokra a karakterekre, akik a játékban is felbukkannak. Általában a magyarázó videókkal van a legtöbb munka, de erre most különösen igaz, hogy rengeteg energiát pakoltak bele a srácok, fogadjátok tehát szeretettel. Kommentben persze jöhet, hogy végül mit nem sikerült helyesen kiejtenünk. 

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni egyetlen magyarázónkról sem, illetve a többi videónk is érdekel benneteket, akkor csapjatok rá gyorsan erre a gombra itt lent, mielőtt még Kaci újra kimondja, hogy "a Yu Yu Hakusho Yusukéja vagy a Rurouni Kenshin Himurája":

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)