Hirdetés

Kertészkedjünk együtt a Botany Manorban!

|

A mai adásban Hunter a Botany Manort fogja kipróbálni.

Hirdetés

Eljátszottatok már a gondolattal, milyen lenne, ha megörökölnétek egy gyönyörű kúriát a hozzátartozó méretes földterülettel együtt, aztán pedig nektek kellene gondoskodnotok az egész birtokról, ti ápolgatnátok annak kertjét? Nos, a Botany Manor című játékban valami egészen hasonló lesz a feladatunk, ugyanis egy 19. századi angliai kastélyban kell irányítanunk Arabella Greene-t, a nyugdíjas botanikust.

Ki kell alakítanunk majd a különféle növények élőhelyét, majd felfedezhetjük megnövesztésük után a bennük rejlő titokzatos tulajdonságokat is. Meg szeretnétek nézni, mindez hogy fest a gyakorlatban? 

Hirdetés

Erre ma délután 16 órától lesz lehetőségetek, Hunter a tervek szerint ugyanis nagyjából két órán át fogja streamelni a Botany Manort.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén, mindenért gigantikus hála jár. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)