Hirdetés

Készítsétek a hógolyókat, csatába indulunk a South Park: Snow Dayben

|

A mai adásban Kaci a South Park: Snow Dayt fogja kipróbálni.

Hirdetés

Maradjunk annyiban, hogy április elején nem dúskálunk a friss játékmegjelenésekben, ezért most egy március végi címhez nyúlunk most hozzá a legújabb streamünkben. A South Park: Snow Day kétségtelenül egy méretes váltás volt a The Stick of Truth és a The Fractured but Whole után, a THQ Nordic játéka se nem hosszú, se nem tartalmas, de legalább sztori terén nem lehetett okunk a panaszra.

Ma egy élő adásban is megnézhetitek, egészen pontosan milyen élményt is nyújt a Snow Day, melyben hószünetet hirdetnek a suliban, így Cartman és barátai egy hógolyós háború kellős közepébe csöppennek. A játékról készült tesztünket egyébként itt tudjátok elolvasni.

Hirdetés

Az adás ma délután 17 órától indul, Kaci a tervek szerint nagyjából két órán át fogja streamelni a South Park: Snow Dayt.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)