Hirdetés

Kezdhetünk reménykedni a World of Warcraft jövője kapcsán?

|

Videóban foglaltuk össze, mi mindent jelentettek be a WoW jövőjéről a 2023-as BlizzConon.

Hirdetés

Bár a World of Warcraft legutóbbi kiegészítőjét szerencsére már nagyon sokan szerették (ellentétben az azt megelőző két expanzióval), abban viszont a legtöbb még most is aktív játékos egyetértett, hogy a Blizzard egy ideje már elveszítette a fókuszt, nehezen találják a helyes irányt. 

Nos, most Chris Metzen visszatérésével nagyon úgy fest, hogy végre-valahára megvan a kijelölt csapásvonal, a 2023-as BlizzConon ugyanis egyből bejelentették a World of Warcraft következő három nagy kiegészítőjét, melyek egy monumentális történetfolyam fontosabb állomásai lesznek. Itt viszont még messze nem ért véget a bejelentések sora.

Hirdetés

A Cataclysm Classic érkezésére persze számítani lehetett, a frissen bedobott Season of Discovery viszont egy olyan izgalmas és merész vállalás, amire nagyon nagy szüksége lehet a WoW közösségének. Az alábbi videóban részletesen elmesélünk minden fontos történést a BlizzCon kapcsán, és megindokoljuk azt is, hogy miért reménykedhetnek végre egy szebb jövőben a World of Warcraft rajongói. 

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)