Hirdetés

Kezdjünk bele együtt a Resident Evil 4 remake-be!

|

Nyakunkon a Resident Evil 4 remake megjelenése, de mi már a mai napon megmutathatjuk nektek a Capcom játékát.

Hirdetés

Holnaptól bárki Spanyolország felé veheti az irányt, és nekieshet a Resident Evil 4 remake-nek, mi viszont abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy már most megmutathatjuk nektek, milyen lett Leon S. Kennedy nulláról újraalkotott kalandja. 

Nemrég a demót már kipróbáltuk, de az tényleg csak a játék leges legelejét tartalmazta, most viszont korlátozások nélkül belevethetjük magunkat a sztoriba. A mai élő adásban EndreMan pontosan így is fog tenni.

Hirdetés

A livestream egészen pontosan ma délben kezdődik el, természetesen a játék legelejéről indulunk, az első nagyjából két órát fogjuk megmutatni nektek. 

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)