Hirdetés

Kibeszéljük a nem-E3 bejelentéseit - tényleg kell nekünk a rendszeresség?

|

E3 nem volt, de Summer Game Fest, Xbox & Bethesda Showcase, és sok minden más igen - ezekről beszélgetünk a Heti Meta 4. adásában.

Hirdetés

Hosszas tanakodás után úgy döntött az ESA, hogy nem szervezi meg 2022-ben az Electronic Entertainment Expót, sem a Los Angeles-i rendezvényközpontban, sem digitális formában nem ad keretet a nagy nyári videojáték-bejelentéseknek. Voltak, akik ennek örömére el is halasztották (vagy még be sem jelentették) bemutatójukat, a nagyok közül egyedül a Bethesdát is magáénak tudó Xbox tartott előadást, mindenki más vagy saját show-t szervezett, vagy Geoff Keighley-hez csatlakozott a Summer Games Live nyitó előadásán. 

Nehéz bármi olyat felemlegetni az elmúlt kicsit több mint egy hétből, ami tényleg említésre érdemes, de azért megpróbáltuk felidézni kedvenc pillanatainkat a Leet.hu-s srácokkal a Heti Meta 4. részében.

Hirdetés

Mazur és Kaci Danival és Hemivel beszélgettek egyebek mellett a Diablo IV-ről, a Starfieldről, Kojima új projektjéről, a The Last of Us franchise-zal kapcsolatos bejelentésekről, és arról, miért kell mindenből remake. Az adást - kép nélkül - megtaláljátok a Spotify-on is.

A következő rész két hét múlva a Leet.hu csatornájára kerül majd fel, érdemes hozzájuk és hozzánk is feliratkozni, ha nem akartok lemaradni a Heti Meta új epizódjairól, sőt, a feliratkozás gombja melletti csengettyű megnyomása még inkább biztosítja ezt. A csatornataggá válással támogathattok is minket, nagyon hálásak leszünk ezért!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)