Hirdetés

Kibontottuk a Rainbow Six Siege-rajongók álmát

|

A Cenega Hungarytől kaptunk egy masszív Rainbow Six Siege ládát, amit Kaci természetesen annak rendje s módja szerint ki is bontott egy videóban.

Hirdetés

Két dolog miatt örülünk nagyon, amikor különleges csomagokat kapunk a kiadóktól és forgalmazóktól, most épp a Cenega Hungarytől: egyrészt valljuk be, nyilván remek dolog az ilyen pakkokban lapuló kis csodákat kitenni akár a szerkesztőségben, akár otthon találni nekik egy kiemelt helyet a polcunkon. Másfelől viszont így eseteként olyan egyedi relikviákat is mutatni tudunk nektek, amikbe biztos nem futtok bele az áruházak polcain.

Hirdetés

Kaci most épp a Rainbow Six Siege megjelenésének ötödik évfordulójára kiadott, "Welcome to Year 5" névre keresztelt ládikót bontotta ki. Sapka, kártya, sőt más extrák mellett még egy menő gamer füles is lapult a dobozban, nektek pedig csak rá kell böknötök a Play gombra, és már nézhetitek is, mi minden fér el egy ekkora pakkban.

Ha a jövőben sem akartok lemaradni videós tartalmainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTuve-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)