Hirdetés

Kipróbáljuk az Exoprimalt, reszkethetnek a dinók

|

Az Exoprimal nem aratott eddig osztatlan sikert, de vajon tényleg ennyire rossz lenne?

Hirdetés

EndreMan a mai livestreamben az Exoprimalt próbálja ki. Az első értékelések alapján maradjunk annyiban, nem sikerült igazán fényesen a Capcom új játéka, de azért legalább mikrotranzakciókkal alaposan megpakolták azt a fejlesztők - mi másra is vágyhatnának a játékosok.

De tényleg ennyire szörnyű a helyzet? Mi élő adásunkból ez is ki fog derülni. Igen bár álltalában péntekenként jelentkezünk új livestreamekkel, ezúttal csúsztunk egy napot. Az ok végtelenül egyszerű: tegnap délután csapatépítőt tartott a szerkesztőség, és nem szerettük volna, hogy ebből EndreMan kimaradjon - nézzétek el nekünk tehát most ezt az egy napos csúszást.

Hirdetés

A mai élő adás egészen pontosan 15 órakor fog kezdődni, Endre körülbelül két órán át nyúzza majd az Exoprimalt.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)