Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla a sorozat legjobb minijátékait hozza?

|

Orlog, ivóverseny, rapcsata és harcosok klubja - például ilyen tevékenységek is várnak minket az Assassin's Creed Valhalla világában.

Hirdetés

Nemrégiben lehetőségünk volt nyolc órán keresztül játszani az Assassin's Creed Valhallával, élményeinkről pedig írott és videós formában is beszámoltunk nektek. A játékkal eltöltött óráink nagy részében a sztoriküldetéseket daráltuk, de jutott azért bőven időnk a különféle egyéb elfoglaltságok kipróbálására is, például ránéztünk a Valhalla minijátékaira. 

Hirdetés

Az alábbi videóban ezek közül mutatjuk meg a kipróbálható demóban felfedezett kis csodákat, vagyis a kockajátékot, a szópárbajokat (avagy rapcsatát), az ivójátékot, és egy Harcosok klubja beütésű bunyós helyszínt is. 

Ha a jövőben sem akarsz lemaradni YouTube-videóinkról, akkor mindenképpen iratkozz fel a GameStar Hungary csatornára. A csengőt is érdemes benyomni, hiszen ennek köszönhetően értesítést kapsz majd minden friss anyagunkról már azok publikálásának pillanatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)