Hirdetés

Ma este újra Late Night Live Aréna! Kérdezzetek!

|

Mivel az eredeti csapat kétharmada ismét kameraközelben tartózkodik, ma este újra a Late Night Live Arénában várjuk kérdéseiteket, amiket igyekszünk nem nagyon komolyan megválaszolni.

Hirdetés

Nem ígérjük meg megint, hogy rendszeresen lesz Late Night Live Aréna, de az élet újból Budapest felé sorolta RG-t, aki EndreMannal, Góczával és Csirkével kiegészülve alkotja a válaszadói csapatot.

Hirdetés

A kérdezői csapat viszont ti lesztek: már most feltehetitek kérdéseiteket kommentben itt, a cikk alatt, a srácok pedig válaszolni fognak rá legjobb belátásuk szerint. A műsor 19:30-kor kezdődik, és tart, ameddig az urak el nem fáradnak, vagy a kérdések el nem fogynak. YouTube-on szintén nézik a kommenteket, de azt lényegesen nehezebb követni. Kapcsolódjatok be alább!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)