Hirdetés

Lehet, nem is halottál róluk, de ezek a játékok mind idén érkeznek

|

Összeszedtük azokat a 2023-ra tervezett megjelenéseket, amik megmutatják, az AAA-címek világán túl is van élet.

Hirdetés

Nyilván nagyon sokan várják a Starfield, a Marvel's Spider-Man 2, vagy épp az új Assassin's Creed megjelenését, de nem szabad elfelejteni, hogy 2023-ban még érkezni fog nem egy olyan kisebb, de semmiképp sem kevésbé izgalmas cím, ami kár lenne, ha radar alatt maradna. 

Pontosan ezért készült el az alábbi videónk is, melyben olyan még idén érkező játékokat szeretnénk megmutatni nektek, amelyekről lehet, hogy egyáltalán nem is hallottatok, de szerintünk érdemesek lehetnek a figyelmetekre. 

Hirdetés

Természetesen a lista most is szabadon bővíthető, lent a kommentek között bátran dobjátok be azokat a játékokat, amik még 2023-ban meg fognak jelenni, és szerintetek nem mindenki halott róluk.

További videós tartalmakért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)