Hirdetés

Ma új Ghost of Tsushima livestream, Kacinak van még elintéznivalója a mongolokkal

|

Ghost of Tsushima gameplay vár még titeket, folytatjuk a kalandozást Cusima szigetén, hogy tovább tizedeljük az életünket megkeserítő mongol hordákat.

Hirdetés

Ghost of Tsushima tesztünket már olvashattátok és meg is nézhettétek, nem is olyan régen pedig Kaci egy élő adás keretein belül is kipróbálta a Sucker Punch új játékát. Most pontosan onnan folytatja a kalandot, ahol legutóbb elbúcsúztunk tőle és főhősünktől, mert még bele vagyunk szerelmesedve az élménybe, tartsatok velünk!

Hirdetés

A mai Ghost of Tsushima livestream egészen pontosan 17 órakor kezdődik majd, szóval vészesen messzire már nem érdemes mennetek, maximum az elengedhetetlen rágcsálnivalót készítsétek be, aztán délután ötkor indul Cusima szigetének szisztematikus felszabadítása.

Ha nem szeretnétek eztán sem lemaradni livestreamjeinkről és többi videónkról sem, akkor iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, haikut is írunk nektek majd cserébe:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)