Hirdetés

Magyar A Karib-tenger kalózai rajongói film készül, de más is történt a héten

|

A GameStar Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Egészen hihetetlen, milyen jól néz ki az A Karib-tenger kalózai rajongói film, amin magyar alkotók dolgoznak, az első kedvcsináló előzetes minket teljesen elvarázsolt, nem véletlenül lesz többek között erről a projektről is szó a legújabb GameStar Hype-ban. De messze nem ez az egyetlen hír, ami az elmúlt hét napban érkezett.

Túl vagyunk például az idei "nem E3-on", és bőven van mire emlékezni az Xbox és a Ubisoft előadásai kapcsán is. Így természetesen ezeket is alaposan kivesézzük a Hype-ban, ahogy szó esik még arról is, hogyan próbája meg megmagyarázni a Flash-mozi rendezője a filmben látott végtelenül gyenge CGI-t.

Hirdetés

Ahogy arról Kaci az adásban is részletesen mesél nektek, most nyerhettek egy Hisense tévét is, erről ide kattintva találtok meg minden információt.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GameStar Hype-ot a foodora támogatta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)