Hirdetés

Magyarországon készül napjaink egyik legígéretesebb indie akciójátéka

|

Meglátogattuk a Primal Game Studio főhadiszállását, beszélgettünk a fejlesztőkkel, és tettünk egy próbát a srácok roppant ígéretes játékával is.

Hirdetés

E pillanatban az egyik legizgalmasabb hazai fejlesztés - amiről tudunk és beszélhetünk - a Primal Game Studiónál formálódó Mandragora. Az egykori Black Hole Games veteránjai és más stúdióknál edződött fejlesztők alkotása mindössze néhány órával ezelőtt lépte át a projekt finanszírozásában fontos szerepet játszó Kickstarter-kampány céljaként meghatározott összeget úgy, hogy még háromszor annyi idejük maradt a játék iránt érdeklődőknek hozzájárulni az elkészüléséhez.

Nemrég lehetőségünk nyílt meglátogatni a stúdiót, és ha már ott jártunk, hosszasan el is beszélgettünk Zsuffa Zoltán ügyvezetővel és Szabó Gábor senior game designerrel, akik lelkesen meséltek a Mandragora születésének körülményeiről, a fejlesztés menetéről, a játékban megtalálható karakterosztályok egyedi vonásairól.

Hirdetés

Szó esett azokról a tervekről is, amelyektől még jobb élménnyé válhat a Mandragora, például a magyar szinkronról és feliratról is:

Hamarosan hands-on beszámolóban mondjuk el, milyen élmény játszani a Mandragorával. Amennyiben kedvetekre való volt az iménti videó, és szeretnétek a későbbiekben még hasonlókat látni, illetve nem akartok lemaradni az újabb tartalmainkról sem, akkor bátran dobjatok rá egy like-ot, és ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)