Hirdetés

Man of Medan demó Livestream - Videojáték Zsoltival próbálunk túlélni

|

Az Until Dawn fejlesztőinek új játékában megint csak a döntéseinken áll vagy bukik, hogy ki éli túl a kalandot. Zsoltival együtt talán több esélyünk lesz.

Hirdetés

Augusztus végén megérkezik a The Dark Pictures Anthology első fejezete, vagyis a Man of Medan. Kacinak most lehetősége nyílt belekukkantani a demóba, és rögtön egy pajtást is magával vihetett a játék meglehetősen para szellemhajójára. 

Hirdetés

Videojáték Zsolti lesz Kaci társa ebben a félelmetes kalandban. Ha egy kis esti borzongásra vágytok, akkor mindenképpen huppanjatok le a képernyő elé 18:30-kor, mivel akkor fognak bele a livestreambe a srácok. 

Igyekszünk ismét ráállni a heti rendszerességgel jelentkező streamekre. Ha nem akartok lemaradni róluk, akkor a feliratkozás sokat segíthet: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)