Hirdetés

Marvel's Avengers és még öt játék, amire érdemes figyelni szeptemberben

|

Főleg remasterek és remake-ek alkotják a szeptemberi kínálatot, de ezeket is izgatottan várjuk.

Hirdetés

Külön cikkben részleteztük a szeptemberi játékmegjelenések teljes listáját, azonban a szokott módon, most is kiválasztottunk közülük párat, amelyekről külön videóban is mesélünk nektek, illetve egy gyors kanyar erejéig kitérünk még az október folyamán várható újdonságokra is. Többek között az NBA 2K21, a Marvel's Avengers, a Tony Hawk's Pro Skater 1+2, a Crysis Remastered, a Serious Sam 4 és a Mafia: Definitive Edition is októberben érkezik, róluk lesz szó az alábbi videóban.

Hirdetés

Nektek pedig tényleg nincs is már más dolgotok, mint kecsesen rábökni arra a hívogató Play gombra, és már indul is a videó szeptember legjobban várt játékaival. Lent a kommentek között bátran meséljetek arról is, hogy ti ezek közül (vagy épp ezeken felül) mire vagytok a leginkább rápörögve!

Ha a jövőben sem akartok lemaradni videós tartalmainkról, mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)