Hirdetés

Meddig bírjuk majd ki a Nightingale-ben?

|

A mai adásban Hunter a Nightingale-t fogja kipróbálni.

Hirdetés

Arra még várnunk kell egy kicsit, hogy mozgás közben, egy livestream keretein belül is megmutathassuk nektek a Final Fantasy VII Rebirthöt, szóval a mai, menetrend szerinti élő adásunkra egy másik játékot kellett keresnünk. Végül az egyik legújabb survival őrületre, a Nightingale-re esett a választásunk. 

Az Inflexion Games játékában egy Realmwalkert alakítunk, őt irányítva kell felfedezni ezt a színes, titkokkal és veszélyekkel teli világot - ó, és indokolatlan mennyiségű keménykalapra is számítani lehet, ha esetleg valakit épp ez érdekelne. 

Hirdetés

Az adás egészen pontosan 16 órakor fog elkezdődni, és a tervek szerint nagyjából két órán át tart majd.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén, hálánk erősebb, mint egy zombi szorítása.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)