Hirdetés

Megérte ennyit várni a Flash – A Villám mozira?

|

Részletesen elmeséljük ebben a videóban, mit lehet szeretni az új Flash-filmben, és mi az, amit semmiképp sem.

Hirdetés

Nagyon hosszú ideje csúszott már a Flash - A Villám bemutatója, ehhez hozzájárul természetesen a pandémia, valamint a főhős, Ezra Miller botránysorozata is. Most viszont végéhez érkezett a várakozás, a héten a magyar mozik is műsorra tűzik a Flash-filmet. A kérdés már csak az, hogy mindennek örülni kell-e. 

Az a helyzet, hogy a Flash - A Villám nem lett egy jó film, mondjuk vállalhatatlanul rossz sem, minden bárgyúsága és gyenge poénjai ellenére vannak szórakoztató pillanatai, egyvalamire azonban nincs bocsánat: a CGI-jal ezúttal tényleg büntetni lehetne, annyira pocsék lett. Az alábbi videóban részletesen elmondjuk, mi működött a filmben és mi nem.

Hirdetés

Ha majd már ti is láttátok a filmet a mozikban, mindenképp meséljétek el lent, a kommentek között, hogy nektek mennyire jött be a Flash - A Villám!

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor egy like-kal tudtok megjutalmazni minket, a csengettyűvel pedig azt biztosíthatjátok be, hogy a jövőben se maradjatok le hasonló tartalmakról, továbbá sosem késő feliratkozni. Ha esetleg támogatni szeretnétek minket, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet funkciót segítségével erre is lehetőségetek van. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)