Hirdetés

Megint összeszedtünk egy csomó olyan franchise-t, amit érdemes lenne végre folytatni

|

Régóta pihennek, és ezen bizony épp itt lenne az ideje változtatni.

Hirdetés

Két korábbi videóban már foglalkoztunk azokkal a szériákkal, amik régóta nem kaptak folytatást, pedig nagyon megérdemelnék. Az első anyagot itt, a másodikat pedig ide kattintva tudjátok megnézni. Mindkét videó alatt bedobtatok egy csomó jó ötletet, mi is tovább agyaltunk a témán, így végül megszületett a harmadik gyűjtés is. Az alábbi videóban ezt nézhetitek meg.

Ezúttal többek között olyan valódi klasszikusok is elő fognak kerülni, mint például a Black & White, a Duke Nukem, a Dungeon Siege, vagy épp a Parasite Eve.

Hirdetés

A lehetőség persze most is adott: bátran bővítsétek a listát a saját kedvenceitekkel lent, a kommentek között!

További videós tartalmakért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)