Hirdetés

Megvan az új Superman, de más izgalmak is történtek a héten

|

A GameStar Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Hirdetés

Végre kiderült, hogy egészen pontosan kire is cseréli majd le a DC és James Gunn Henry Cavillt, vagyis ki lesz az új Superman a DCU-ban. Persze más fontos események is történtek a héten, kiderült például, hogy milyen elképesztő összegeket költ a Sony saját belsős fejlesztéseire, olyan játékokra, mint a The Last of Us Part II, vagy épp a Horizon Forbidden West.

A GameStar Hype új részében sok más érdekességről is hallhattok, szóba kerül, hogy milyen sokat kell még várni az RTX 5000-es videokártyákra, körvonalazódni látszanak a YouTube legújabb trükkjei, egy streamer pedig új borotválta kopaszra az egész fejét, hogy a cserébe ígért adományból végül egy centet sem kapott meg.

Hirdetés

Az adásban egyébként Kaci arról is mesél nektek, most nyerhettek egy Hisense tévét is, erről ide kattintva találtok meg minden információt.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GameStar Hype-ot a foodora támogatta.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)