Hirdetés

Mennyire lett jó a The Witcher animációs film?

|

Megjelent a héten a The Witcher: Nightmare of the Wolf a Netflixen, elmondjuk videóban, szerintünk hogy sikerült.

Hirdetés

Vadul elkezdte bombázni a játékosokat mindenféle érdekes tartalmakkal a Netflix, és ezen szokásával előreláthatólag még jó ideig nem hagy majd fel. A Resident Evil: Infinite Darkness után újabb, videojátékokhoz köthető újdonság érkezett, a The Witcher: Nightmare of the Wolf ráadásul abban is segít, hogy ráhangolódjunk a Vaják év végén érkező következő évadára.

Hirdetés

Írott kritikánkat már olvashattátok az animéről, és most videóban is elmondjuk, hogy sikerült, kedvezve azoknak, akik a tartalomfogyasztást így jobban szeretik.

Ha tetszett, amit láttatok, mindenképp iratkozzatok fel csatornánkra, most, a gamescom alatt különösen érdemes, nem fogunk kifogyni az új tartalmakból. Ha támogattok minket, azt külön megköszönjük, de már egy like-kal is sokat segíthettek azon, hogy anyagaink sokakhoz eljuthassanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)