Hirdetés

Meztelen Chun-Li a bajnokságon, TikTok miatt pocsék Vaják a Netflixen

|

A GameStar Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Hirdetés

Természetesen ezen a szombaton sem maradtok friss hírek nélkül, ismételten összeszedtük az elmúlt hét nap legérdekesebb, legfontosabb, vagy épp legextrémebb, legfurcsább híreit. Az utóbbi kategóriába tartozik például az, hogy meztelen Chun-Li miatt kellett megszakítani egy Street Fighter bajnokságot.

Hasonlóan hajmeresztő azonban az is, hogy a Vaják producere az amerikaiakat és a TikTokot okolja a leegyszerűsített sztori miatt. Többek között ezekről is szó lesz az új Hype-ban.

Hirdetés

Kaci azonban ezeken felül is egy halom hírrel érkezett nektek, amiket az alábbi videóban részletesen el is mesél.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GameStar Hype-ot a foodora támogatta. Azt egyébként tudtátok, hogy már megérkezett a foodora új előfizetői szolgáltatása, a PRO? Az első hónap ráadásul ingyenes a PRO100 kuponkóddal! Ide kattintva megtaláltok minden részletet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)