Hirdetés

Mi történt a GS Hype-pal, hová tűnt heti hírműsorunk?

|

Kaci videóban meséli el nektek, mi történt egészen pontosan a Hype-pal, és mik a jövőbeli tervek.

Hirdetés

Ahogy azt már észrevehettétek, január közepe óta nem jelentkezik rendszeresen heti hírműsorunk, a GS Hype (leánykori nevén GameStar Hype). Jelenleg azon dolgozunk, hogy új partnerekkel minél előbb újraindulhasson a széria, reményeink szerint hamarosan ismét minden szombaton mesélhetünk nektek a gamer, filmes és geekvilág legfontosabb történéseiről.

Addig is türelmeteket kérjük, és nagyon köszönjük a visszajelzéseket, melyekben sokan megírtátok, mennyire szeretitek a Hype-ot. Mindeközben pedig továbbra is folyamatosan jelentkezünk a GS csatornán friss tesztekkel, kritikákkal, toplistákkal, ajánlókkal és videós magyarázókkal, illetve természetesen a friss filmes és videojátékos trailerek sem maradnak el, amiket mindig magyar felirattal nézhettek meg nálunk.

Hirdetés

Minderről azonban jóval részletesebben is mesél nektek Kaci az alábbi videóban, miközben bepillantást enged nektek a Hype gyártásának kulisszatitkaiba és a szerkesztőségi mindennapokba is.

Ha nem akartok lecsúszni később sem az újragondolt Hype-ról, iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve nyomjátok be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok minden friss feltöltésről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)