Hirdetés

Milyen lett a Armored Core VI: Fires of Rubicon? Nézzük meg együtt!

|

A mai élő adásban az Armored Core VI: Fires of Rubicont fogjuk kipróbálni.

Hirdetés

Tesztünket már olvashattátok az Armored Core VI: Fires of Rubiconról, most viszont EndreMan élő adásban viszi el egy próbakörre azt a játékot, amit a sokak által várt Elden Ring DLC előtt szállított le nekünk a FromSoftware. Nem kevesebb mint 10 év telt el az utolsó Armored Core cím megjelenése óta, szóval valószínűleg sokaknak ez lesz az első találkozása az egész szériával.

Hatalmas szerencse, hogy kifejezetten jól sikerült a játék, így bőven megvan a lehetőség arra, hogy új rajongókat is be tudjon vonni ez a 2000-es években oly népszerű franchise.

Hirdetés

A mai élő adás a megszokott időpontban, vagyis 17 órakor kezdődik, és élőreláthatólag nagyjából két órán át pörög majd a livestream.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)