Hirdetés

Milyen volt a PlayStation 5 első éve? Beszéljük meg együtt!

|

A napokban ünnepli első születésnapját a PlayStation legújabb konzolja, ezért most visszatekintünk az elmúlt egy évre egy élő beszélgetés során, amibe ti is bekapcsolódhattok.

Hirdetés

A világ egyes pontjain november 12-én, nálunk november 19-én vált elérhetővé hivatalosan a PlayStation 5, amihez az elmúlt egy évben az óriási kereslet és a tech-szektort sújtó különböző csapások miatt nem volt könnyű hozzájutni, de akinek sikerült, kiváló játékokat pörgethetett rajta. Most egyelőre sokkal jobb a helyzet, legfeljebb egy-két hetet kell várni rendelés után, úgyhogy ha időben léptek, idén még ott lehet a gép a fa alatt.

Hirdetés

Már a megjelenéskor is számos kiváló exkluzív volt elérhető, aztán sorra jöttek olyan címek, mint a Returnal, a Ratchet & Clank: Rift Apart, vagy a Deathloop, ami konzolok közül csak PS5-ön játszható jelenleg. A jövő év még durvább lesz: God of War: Ragnarök, Gran Turismo 7, Horizon: Forbidden West és sok más izgalmas újdonság vár minket.

Múltról, jelenről és jövőről beszélget november 10-én 19:00-tól, nagyjából másfél órában Csirke, HP, Kaci és mazur a GameStar Hungary YouTube csatornán, és az adás alatt ti is kérdezhettek, elmondhatjátok élményeiteket, kedvenceiteket, vagy épp azt, hogy mely játékokat szeretnétek felújítva látni PS5-ön. Tartsatok velünk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)