Hirdetés

Minden kiderült az Xbox Series X és S konzolokról, hamarabb jön az AC Valhalla

|

Ezen a szombaton sem maradtok friss GameStar Hype nélkül, következzenek a játékvilág és az e-sport legfontosabb hírei.

Hirdetés

Igazán tartalmas hét áll a hátunk mögött, elvégre némi szivárgás után nem csak az Xbox Series X és Xbox Series S konzolok ajánlott fogyasztói árát és tervezett megjelenési dátumát leplezte le a Microsoft, hanem a Ubisoft Forwardon a készülő Prince of Persia: The Sands of Time Remake-ről is lerántották a leplet, sőt részletes bemutatót kapott az Immortals Fenyx Rising, amit nekünk is lehetőségünk volt kipróbálni.

Persze ezeken felül is bőven történtek még izgalmak a héten, egy felmérés például azt derítette ki, hogy mely platformokon, illetve milyen játékokban verődnek összes a leginkább toxikus felhasználók.

Hirdetés

Nincs is más dolgotok, mint rábökni a nagy Play gombra, és Kaci már darálja is nektek a legfontosabb infókat. A Hype megnézését követően pedig mindenképp nézzetek körül a GameStar Hype támogatója, a Samsung exkluzív akciói között is!

GameStar Hype műsora az Esport Universum produkciós gondozásában készült. Amennyiben további videóinkról sem szeretnétek lemaradni, iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, mert nem csak hírműsor, hanem magyar feliratos trailer, magyarázó videó, játékstream és csomó móka, kaland, kacagás vár titeket: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)