Hirdetés

Minden MCU-film előzetese egy helyen

|

Összegyúrtok az eddigi összes Marvel Cinematic Universe mozi trailerjét egyetlen hatalmas videóba.

Hirdetés

2008-ban az első Vasember mozi rúgta be az MCU ajtaját, azóta pedig temérdek remek (és persze azért nem kevés közepes) filmmel ajándékozott meg bennünket a Marvel Studios. Mi most egyetlen videóban megmutatjuk nektek az eddigi összes Marvel-mozi előzetesét. 

Egyetlen kivételtől eltekintve mindenhol a fő előzetest, tehát a trailert használtuk, a Fekete Párduc 2 esetében azonban egyelőre csak a teasert tették közzé, így ott ezt a kedvcsinálót vágtuk be.

Hirdetés

Ha a jövőben sem akarsz lemaradni egyetlen új MCU-s mozi (vagy más fontosabb film) előzeteséről, akkor mindenképp iratkozz fel a csatornánkra, ahol vagy magyar felirattal vagy pedig magyar szinkronnal találod meg az összes trailert, legyen jó játékokról vagy mozifilmekről, tévésorozatokról.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)