Hirdetés

Minden videojátékfilm pocsék lenne? Videóban mutatunk pár ellenpéldát

|

Összeszedtünk 10 olyan videojátékos filmet, amit mindenképp érdemes pótolni, ha eddig nem tettetek velük egy próbát.

Hirdetés

Kedvenc játékaink filmes adaptációi között nem annyira egyszerű feladat kiemelkedő alkotást találni, de ha kicsit megengedőbben értelmezzük a videojátékfilm kategóriáját, akkor azért akad itt pár olyan mozi az elmúlt évekből, amik mindenképp megérdemlik a figyelmeteket.

Nemrég cikk formájában már olvashattatok nálunk egy toplistát ebben a témakörben, ezt a gyűjtést pedig alább videóként is megnézhetitek. Persze a lista teljesen szubjektív, így titeket is arra szeretnénk biztatni, hogy egészítsétek ki lent a kommentek között saját kedvenceitekkel. 

Hirdetés

Ha elnyerte a tetszéseteket ez a toplista, és a jövőben sem szeretnétek lemaradni egyetlen friss videónkról sem, akkor bátran iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra, ha pedig a csengettyűt is megbökitek, még értesítést is kaptok az új feltöltésekről. Amennyiben esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság funkción keresztül erre is lehetőségetek van. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)