Hirdetés

Mindenkit szájba rúgunk a Fights in Tight Spacesben

|

Kaci most megmutathatja, mire menne puszta kézzel a rosszfiúk ellen.

Hirdetés

Hamarosan érkeznek a nagy decemberi megjelenések, és nyugalom, természetesen a Halo Infinite-et is streamelni fogjuk, amint lehet, de azért most pénteken sem szerettünk volna benneteket gameplay streamek nélkül hagyni. Már csak azért sem, mert az elmúlt két hétben a Game Pass Online Fesztivál miatt elmaradtak ezek az adások.

Most viszont visszatérünk a régi menetrendhez, ma pedig Kaci fog nekiesni a Fights in Tight Spaces nevű játéknak. A Fights in Tight Spaces alapvetése végtelenül egyszerű: egy pusztakezes harcban járatos titkosügynököt irányítva kell levernünk a főgonoszokat, és azok csatlósait. A körökre osztott játékmenet roguelike és deck-building game elemekkel vegyül, és vagyis a harcot konkrétan különböző kártyák kijátszásával irányítjuk. Igazán egyedi játékról van szó, már csak ezért is érdemes lesz nézni a mai streamet.

Hirdetés

Az adás a megszokott időpontban, vagyis 17 órakor kezdődik, és ahogy mindig, most is nagyjából két órán át fog tartani. Ennyi idő bőven elég lesz Kacinak arra, hogy kiosszon millió és egy méretes taslit és pörgőrúgást a Fights in Tight Spacesben.

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)