Hirdetés

Mire képes PC-n a Ratchet & Clank: Rift Apart?

|

Immár PC-n is játszható a Ratchet & Clank: Rift Apart, Kaci a vasárnapi adásban ezt az új verziót próbálja ki.

Hirdetés

A 2021 nyarán megjelent Ratchet & Clank: Rift Apart a PlayStation 5 konzol első olyan exkluzív játékai közé tartozott, ami miatt bátran megérte beruházni a vasra. Pár évvel később azonban ezt a játékot is utolérte a sorsa, illetve a Sony új üzletpolitikája: PC-re is megjelent a Ratchet & Clank: Rift Apart.

Kaptunk már remek PC-s portokat, de akadtak olyan PS-exkluzív játékok is, melyek esetében bizony durván bukdácsolt a PC-s átirat. No, és mi a helyzet a Ratchet & Clank: Rift Aparttal? Mai livestreamünkből kiderül!

Hirdetés

Az adás technikai okok miatt nem a megszokott napon, vagyis ma, pénteken lesz, hanem június 30-án vasárnap, 17 órakor kezdődik. Az élő adásban Kaci fogja megmutatni nektek a PC-s Ratchet & Clank: Rift Apartot.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)