Hirdetés

Mire számíthatunk a következő konzolgenerációtól?

|

Az E3 után összeültünk beszélgetni arról, hogy mit várunk a következő konzolgenerációtól.

Hirdetés

Nagyon szerettétek az E3-at megelőző kibeszélő videóinkat, amelyekben változatos felállásban huppantunk a kamera elé, és kötetlenül (vagy épp az előre kitalált műsortervet teljesen felrúgva) beszélgettünk arról, hogy mit várunk az expótól. Most ismét a stúdióba vonultunk, ezúttal pedig értelemszerűen már a látottak fényében tárgyaljuk ki azt, hogy mit nyújtott az idei show.

Hirdetés

Az első videóban kifejezetten a generációváltás került a fókuszba, arról diskuráltunk, hogy milyen irányokba, milyen csapásvonalak mentén indul el az ipar. Jönnek a következő, minden eddiginél combosabb konzolok, de ezzel párhuzamosan minden eddiginél magasabb fordulatszámra kapcsolt a játékstreaming mint koncepció. Könyököljetek rá a nagy Play gombra, és nézzétek meg közel félórás eszmecserénket. 

Természetesen az E3-on megvillantott játékokról sem feledkeztünk el, hamarosan érkezünk egy újabb kibeszélővel, amiben már tényleg csak rájuk fogunk koncentrálni. Ha nem akartok lemaradni arról a videónkról sem, akkor érdemes feliratkozni a csatornánkra. A kis csengettyű pedig mindenkinek a barátja, nyomjátok be azt is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)