Hirdetés

Mire számíthatunk a PlayStationtől 2023-ban és a távolabbi jövőben?

|

Összeszedtük, milyen címek készülnek a PlayStation csapatainál, és mikről lehet hallani pletykákat.

Hirdetés

Az elmúlt években sem volt okuk panaszra a PlayStation-tulajdonosoknak, 2022-ben azonban még a korábbinál is durvább fordulatszámára kapcsolt a Sony, hiszen egyetlen év alatt megjelent a God of War: Ragnarök, a Gran Turismo 7, a Horizon Forbidden West és a The Last of Us Part I is. De mi várható a jövőben?

Az alábbi videóban pontosan ezt a kérdést próbáljuk megválaszolni. Az biztos, hogy idén megjelenik a PlayStation VR2, tudunk már egy-két játékról, ami hozzá érkezik, illetve ha minden jól megy, ősszel megkapjuk a Marvel's Spider-Man 2-t. A távolabbi tervek kapcsán is van azonban miről mesélnünk. 

Hirdetés

Ti melyik játékot várjátok a legjobban a videóban említettek közül? Írjátok meg kommentben!

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)