Hirdetés

Mit lehet tudni a Grand Theft Auto VI-ról?

|

Összeszedtünk mint, amit a GTA VI-ról jelenleg tudni lehet.

Hirdetés

A nagy Grand Theft Auto VI szivárgás óta nem sokat lehetett hallani a Rockstar új játékáról, de azért akadnak izgalmas infók, amiket most egyetlen videóban foglaltunk össze nektek. 

Mikor lesz a GTA VI megjelenés? Tényleg Vice City a helyszín? Ki a GTA 6 főszereplője? Ezekről mind szó fog esni, ahogy például arról is, hogy milyen platformokra várhatjuk majd a játékot, és természetesen arról sem feledkezünk el, hogy eddig mi szivárgott ki. Cikként itt olvashatjátok, videónkat pedig alább találjátok meg.

Hirdetés

Ti egyébként mit vártok a Grand Theft Auto VI-tól? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha más videóinkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)