Hirdetés

Mitől lett annyira jó a Diablo IV?

|

A Blizzard Entertainment történetének egyik legfontosabb játéka lehet a Diablo IV, mert egy különösen ingatag helyzetben adta vissza a stúdióba vetett bizalmat.

Hirdetés

Régen alapvetésnek számított, hogy a Blizzard Entertainment csak és kizárólag felsőpolcos, kiváló minőségű játékokat szállít a rajongóknak, de idővel a renomé megkopott és a bizalom csökkent. Óriási szükség volt végre egy igazi, régi, blizzardos sikerre, egy olyan videojátékra, ami a kritikák és az eladások terén is aratni tud, mivel valóban elégedettek a vásárlók. 

Nos, a Diablo IV pontosan egy ilyen cím lett, nem véletlenek a magas pontszámok és az sem, hogy ez lett a Blizzard történetének leggyorsabban fogyó játéka. Írott formában már olvashattátok a Diablo IV-ről készült tesztünk, alább viszont videóként is megnézhetitek, mit gondolunk mi a széria legújabb részéről.

Hirdetés

Nektek hogy tetszik a Diablo IV? Teljesen elcsavarta a fejeteket, vagy nem jöttek be a változtatások? Írjátok meg kommentben!

Amennyiben elégedettek vagytok ezzel a videóval, fontoljátok meg, hogy feliratkoztok a csatornánkra, és ha már ott vagytok, nyomjatok rá a csengettyűre is, nehogy lemaradjatok a későbbi tartalmainkról. Ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, azt a csatornatagság, illetve a szuperköszönet funkció révén tehetitek meg. Mindegyikért nagyon hálásak vagyunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)