Hirdetés

LeChuck visszatért! - Monkey Island 2: LeChuck's Revenge GameStart 1. rész

|

Csirke és EndreMan ismét egy klasszikus kalandjátékba fogtak bele, ezúttal a Monkey Island széria második részével játszanak.

Hirdetés

Annyi kedves és biztató kommentet kaptunk, hogy EndreMannal karöltve nem volt más választásunk, mint egy újabb GameStart sorozatot indítani, amiben Monkey Island széria második részét pörgetjük végig. 

Nagyon örülök, hogy ennyien vártátok hétről hétre a The Secret of Monkey Island GameStart részeket, az pedig szintén boldogsággal töltötte el kérges szívünket, hogy sokan kértétek a második epizódot, vagyis a Monkey Island 2: LeChuck's Revenge-et. Endrével neki is ugrottunk a játéknak, amiből szerencsére szintén megjelent már egy felújított verzió, így remek új látványvilág mellett élvezhetitek a GameStartot:

A tervek szerint a Monkey Island 2: LeChuck's Revenge GameStart is minden héten vasárnap jelentkezik majd, de természetesen a többi videónkról sem érdemes lemaradni, úgyhogy mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar YouTube-csatornájára. Bökjétek majd meg a kis csengettyű ikont is, hogy mindig kapjatok értesítést az új videókról!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)