Hirdetés

Mutatjuk, hogyan érheted el könnyedén ezeket a titkos befejezéseket

|

Akadnak olyan titkos lezárások is bizonyos játékokban, melyek eléréséhez egyáltalán nem kell nagy erőbefektetés.

Hirdetés

Nem egy videojátékban találkozhatunk rejtett befejezésekkel, ezekhez a titkokhoz azonban általában temérdek játékórát bele kell feccölni az adott címbe. Akadnak viszont olyan megoldások is, amik kifejezetten gyorsan elérhetőek, ha az ember pontosan tudja, mit és hol keressen. 

Az alábbi videóban pontosan ilyen játékokról mesélünk nektek, azokat a kedvenceinket szedtük össze, melyekben megdöbbentően gyorsan el lehet érni a titkos befejezést. 

Hirdetés

Ti milyen játékokkal tudnátok bővíteni ezt a listát? Írjátok meg bátran kommentben! 

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)