Hirdetés

Mutatunk pár folytatást, amelyek szinte teljesen más játékként újították meg szériájukat

|

Olyan videojátékok közül válogattunk, amik alaposan felforgatták saját játéksorozatukat.

Hirdetés

Legyen bármennyire is jó egy videojátékos franchise, egy idő után elég nehéz elkerülni azt, hogy elfáradjon a széria, és még a legkeményebb rajongók is vágyjanak valamiféle újdonságra, frissítésre. Ilyenkor szoktak megjelenni a különféle soft- és hardrebootok, az újragondolások, a masszív irányváltások. 

Az alábbi videóban pontosan ilyen címeket gyűjtöttünk össze nektek, következzen tehát 10 videojáték-folytatás, ami drasztikusan átalakította a sorozatát. Fontos ugyanakkor azt is megjegyezni, hogy mint általában, most is egy teljesen szubjektív toplistát mutatunk nektek, ezt mindenképp vegyétek figyelembe.

Hirdetés

Lent, a kommentek között persze nyugodtan dobjátok be ti magatok is azokat a címeket, amikre mi esetleg most nem tértünk volna ki, de szerintetek bizony ott lenne a helyük egy ilyen tematikus gyűjtésben.

Ha máskor sem szeretnétek lecsúszni a többi videónkról, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)