Hirdetés

Nagyon várod már a Starfieldet? Mutatunk pár játékot, amivel kihúzhatod a megjelenésig

|

Összeszedtünk 10 játékot, amivel kitöltheted a Starfield megjelenéséig hátralévő időt.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor már nem kell vészesen sokáig várni a Bethesda Game Studios új játékára, a Starfield ugyanis egészen pontosan 2023. szeptember 6-án fog megjelenni PC-re és Xbox Series X/S konzolokra. Az eredetileg még a 2018-as E3-on bejelentett sci-fi akció-szerepjátékot nem kevesen várják, nekik szeretnénk most segíteni.

Nyilván a megjelenési dátumot még mi sem tudjuk előrébb hozni, de helyette mutatunk nektek 10 olyan játékot, ami hangulatában passzolhat a Starfieldhez, szóval bátran tudjuk nektek őket ajánlani, ha hasonszőrű címeket kerestek addig, amíg el nem kezdhetitek Todd Howard legújabb művének felfedezését. 

Hirdetés

A lista természetesen mint mindig, most is szabadon bővíthető, bátran dobjátok be lent, a kommentek között saját ajánlásaitokat is!

Ha egyetlen videónkról sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek - végtelen hála jár, ha így tesztek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)