Hirdetés

Nem is gondolnád, mekkorát buktak ezek a játékok

|

A kritikai siker sajnos nem mindig jelenti azt, hogy egy játék ne lehetne anyagi tekintetben bukás.

Hirdetés

Bár a stúdiók - érthető módon - hajlamosak a számok tükrében megítélni a játékaik fogadtatását, azért az anyagi bukások között is bőven találni figyelemre méltó alkotásokat, ezt bizonyítja legújabb videós toplistánk is. Ebben az anyagban ugyanis olyan címeket szedtünk össze, amik szerintünk kifejezetten jól sikerültek, ugyanakkor ilyen vagy olyan okból végül sajnos anyagi szempontból bukásnak lehetett őket elkönyvelni. 

És a helyzet bizony az, hogy a nap végén a kiadók csak és kizárólag ezeket a számokat fogják nézni a táblázataikban, így egyébként remekül sikerült videojátékok is elvágták már magukat örök életre az esetleges folytatásoktól. 

Hirdetés

Persze lent, a kommentek között most is bátran egészítsétek ki a mi felsorolásunkat! 

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek - végtelen hála jár, ha így tesztek!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)