Hirdetés

Nem lett a Vita utódja, de mire jó a PlayStation Portal?

|

Videóban mondjuk el és mutatjuk meg, milyen lett a PlayStation Portal, a Sony új "kézi konzolja".

Hirdetés

Az Egyesült Államokban tavaly debütált, hozzánk azonban csak január közepén jutott el a PlayStation Portal, a Sony új hordozható játékgépe. Nem tömegeknek szánják, és nem a PSP vagy a PlayStation Vita utódját érdemes keresnünk benne, viszont arra, amire kitalálták, egész jó... ha minden feltétel adott, semmi, még egy háttérben töltődő frissítés sem zavarja a netet.

Ez kifejezetten azoknak szól, akik PlayStation 5-ös játékokkal szeretnének játszani, ám vagy a tévéhez nem férnek hozzá, vagy maga a konzol nincs a közelükben. Kellemesen nagy kijelzője, a DualSense-en alapuló kontrollere miatt kényelmes használni.

Hirdetés

Írott tesztünket már olvashattátok, és most videón is megmutatjuk, milyen a szűk rétegnek szóló kütyü, mik a pozitívumai és negatívumai.

Ahogy felpörög a játékipar, úgy lesz egyre több videónk, így soha jobb alkalom nem kínálkozik, hogy feliratkozzatok a csatornánkra. Támogatásokat szívesen fogadunk a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciókon keresztül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)