Hirdetés

Nézd velünk a 2023-as gamescom Opening Night Live összes bejelentését, és még jól is lakhatsz közben!

|

Az esti programról a Summer Game Fest-es Geoff Keighley, míg a harapnivalóról a foodora gondoskodik.

Hirdetés

Ezt az évet is kénytelenek voltunk E3 nélkül kihúzni, és e pillanatban nincs rá garancia, hogy valaha is visszatér az iparág legrangosabb rendezvénye. A nagyközönség által is látogatható gamescom azonban a pandémia alatti kényszerszünetet követően újult erővel tért vissza, hogy a hét hátralevő részében vendégül lássa a legnagyobb kiadókat és fejlesztőket, akik alighanem most is elsősorban a már leleplezett játékaik alaposabb bemutatására fókuszálnak - mint általában, amikor Kölnbe mennek.

Lassan egyébként az is a gamescom tradíciójává válik, hogy a nyitónapot megelőző estén Geoff Keighley konferálja fel a legújabb előzeteseket és prezentációkat, mi pedig mindezt élőben közvetítjük. A műsor 20:00-kor kezdődik és a tervek szerint két órán át tart majd.

Hirdetés

A mi streamünk néhány perccel korábban indul, Hunter vár benneteket, vele együtt nézhetitek végig az eddig gondosan titkolt játékok leleplezését. És hogy még jobban teljen az este, a műsor ideje alatt 2000 forintos foodora kuponokat fogunk osztani, ezek felhasználási feltételeit megtaláljátok a livestream leírásában.

Amennyiben később sem szeretnétek lemaradni legújabb videóinkról és élő adásainkról, akkor csak egyet tehettek: bökjetek rá a feliratkozás gombra, és ha már ott vagytok, birizgáljátok meg a csengettyűt is az értesítések végett. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, a csatornatagságot és a szuperköszönetet ajánljuk figyelmetekbe. Mindkettőért hálásak vagyunk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)